Erasmus+ Staj Yeri Bilgisi (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans öğrencileri için

Erasmus+ staj hareketliliği kapsamında Merkezimize iletilen ve yüksek lisans eğitimi alan öğrencilerin başvurulabileceği  staj yeri ilanına ilişkin e-postayı ve ekini iletiyoruz. Son başvuru tarihi 3 Nisan 2018’dir.

ESN tarafından, Erasmus+ kapsamında staj yeri arayan öğrencileri ve stajyer arayan kuruluşları buluşturmayı hedefleyen bir web platformu geliştirilmiştir: http://erasmusintern.org/

Staj yeri arayan öğrenciler platforma üye olup bir profil oluşturarak staj yeri teklifi sunan uygun buldukları kuruluşlara başvurabilmekte, stajyer arayan kuruluşlar ise platformda staj yeri tekliflerini oluşturarak yayımlayabilmekte ve stajyerlerin profillerini inceleyerek uygun bulduğu öğrencilere staj yeri teklifinde bulunabilmektedirler.

Öğrencilerimizin alanlarına, bilgi ve becerilerine uygun staj yerleri bulabilmesini sağlamak ve aynı şekilde Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarımız ve diğer kuruluşlara gelen staj öğrencilerinin sayısı ve niteliğini artırabilmek amacıyla bu web platformununun aktif bir şekilde duyurulması ve yaygınlaştırılması konusunda işbirliğinizi rica ediyoruz.