Üst Menu

User menu

Doktora yapan araştırma görevleri ya da doktorasını bitirmiş olan öğrenciler için yurtdışında eğitim fırsatı / Great chance for the Research Assistants who are studying for their PhD or for those who already finished it!

Great chance for the Research Assistants who are studying for their PhD or for those who already finished it! Below you can find more details about some scholarships supported by the French Embassy for Turkish citizens:

Doktora yapan araştırma görevleri ya da doktorasını bitirmiş olan öğrenciler için yurtdışında eğitim fırsatı. Ayrıntılı bilgi aşağıda bulabilirsiniz; konuya ilişki olarak Fransız Konsolosluğu Türk öğrencilere gerekli yardım yapacaktır:

''The Embassy of France is maintaining the application process for its 2016 French-Turkish postdoctoral and visiting research scholarships.''

Deadline to apply: 31th of May 2016

French - Turkish Postoctoral researcher Scholarship